tiistai 7. syyskuuta 2010

Hauska tappa vanha tuttu

Tuttujen kaatuessa peteihinsä syysflunssan uhreina olen jo muutaman viikon ajan salaa riemuinnut siitä, etten ole ollut vuoteen kipeänä. Edellinen kerta oli Habitare 2009:ssä, jossa muistan kuljeskelleeni nenä punaisena ja kaulahuiviini jatkuvasti pärskien. Koko viime talven säästyin kuitenkin ihan terveenä, enkä tapani mukaan saanut kunnon kesäflunssaakaan, kuten yleensä.

No, kuten arvata saattaa, saatoin ehkä riemuita vähän liian aikaisin. En tosin vieläkään ole varsinaisesti kipeä, mutta hitaat ja puuroutuneet, tahmeasti risteilevät ajatukset, kurkun karheus, silmien arkuus, jäykkä niska, vilunväristykset ja pieni huimaus puhuvat kyllä varsin vahvasti sen puolesta, ettei tässä nyt enää ihan täysin terveiden kirjoissakaan olla.

Onneksi opiskelu on vielä hetken aikaa vähän rennompaa, joten ehkäpä selviän tästä sen suuremmitta tuskitta. Koneella pitäisi kyllä istua paljon, viettää tunteja ja taas tunteja Photoshopin ja Illustratorin parissa asiakastyötä tehdessä, ja siinä sivussa pitäisi myös kirjoitella muutamat raportit ja esseet. Täytyy toivoa, etteivät viimeisetkin toimivat aivosolut sammu flunssan jyllätessä.

Ei kommentteja: