torstai 30. syyskuuta 2010

Eräänlainen totuus


Jousimiesnaiset ovat luomakunnan pahimpia "airheadeja". Käytännön asiat voivat olla heille ylitsepääsemättömän vaikeita. Ei ole harvinaista, että Jousmiesnainen pesee pyykkinsä ilman pulveria, koska se nyt vaan unohtuu. Useita kertoja peräkkäin.


Jousimiesnaisten kanssa on suhteellisen helppoa tulla toimeen. He ovat joviaaleja kaikille läheisilleen. Pahimmillaan Jousmiesnainen on pinnallinen töksäyttelijä. Töksäyttelyä he selittävät rehellisyydellä. He voivat olla myös materialistisia ja kärsimättömiä.


Jousimiesnainen saattaa haluta trimmata itsensä täydellisen näköiseksi, koska vaatimustaso on korkea, myös itseä kohtaan. Jousimiesnainen ahdistuu, jos kumppani on liian lähellä. Hän saattaa vaatia jatkuvaa läheisyyttä, mutta ahdistuu kun sitä saa. Jousimiesnaisen kanssa seurustellessa pitää muistaa pitää hänet tarpeeksi kaukana.


Sekä Jousimiesnaiset että Jousimies-miehet ovat potentiaalisia uusien urheilulajien aloittajia, varsinkin vaarallisten ja kiehtovien, mutta innostus lopahtaa hyvin pian. Tämä pätee myös ihmissuhteissa.

Kuvat:

Ei kommentteja: